Πέργκολες

Πέργκολες

 

Υψηλή ποιότητα και αισθητική, κορυφαίας τεχνολογίας και εργονομικού σχεδιασμού. Με μια πλούσια γκάμα, η οποία συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη για σκίαση, προστατεύοντας από τις UV ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας πλήρη αδιαβροχοποίηση, ενώ παράλληλα παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στους ισχυρούς ανέμους.

 

Τοποθέτηση

Η εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή τους, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, επιτρέπουν την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα. Ο σκελετός από αλουμίνιο προσφέρει μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα η τεράστια ποικιλία στην επιλογή του χρωματισμού του, σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα των υφασμάτων, προσθέτουν στο αισθητικό αποτέλεσμα και στην εναρμόνιση της κατασκευής στο χώρο στον οποίο τοποθετείται. Επιπλέον, η ευελιξία της κατασκευής δίνει την δυνατότητα για περιμετρική κάλυψη, είτε με διάφανη ζελατίνα, είτε με τζάμια, δημιουργώντας έναν πλήρως προστατευμένο από τον αέρα και τη βροχή χώρο, χωρίς να εμποδίζει την ορατότητα του περιβάλλοντος τοπίου.

 

Τύποι πέργκολας

 

Zerro

Πέργκολα τύπου Zerro
 

Λιτή σχεδίαση, καινοτόμο μοντέλο, το οποίο μπορεί είτε να τοποθετηθεί σε ήδη υπάρχουσα κατασκευή (μεταλλικό, ξύλινο, τσιμεντένιο ή άλλου είδους σκελετό), είτε η ίδια να αποτελέσει τον σκελετό που θα στηρίξει την όλη κατασκευή. Το μοντέλο αυτό ενσωματώνει δύο καινοτομίες. Η πρώτη είναι ότι στο μπροστινό στηθαίο μπορεί να τοποθετηθεί μετώπη αλουμινίου, η οποία καλύπτει το τελείωμα των οδηγών αλουμινίου του μοντέλου, δίνοντας στην κατασκευή μια συμπαγή και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική. Η δεύτερη καινοτομία έγκειται στο ότι η διοχέτευση των νερών της βροχής που συλλέγονται στην υδρορροή, γίνεται μέσα από τις κολώνες αλουμινίου που στηρίζουν το στηθαίο και έτσι δεν χρειάζονται εξωτερικές υδρορροές. Πέρα από το αισθητικό πλεονέκτημα, η παραπάνω λύση διευκολύνει την τοποθέτηση κάθετων συστημάτων ανάμεσα στις κολώνες, στην περίπτωση που αυτό επιθυμείτε.

 

Idea FL

Πέργολα τύπου Idea FL

 

Χρησιμοποιoιούνται τα ίδια προφίλ αλουμινίου με αυτά του τύπου Zerro, τα οποία κουρμπάρονται, η πέργκολα αποκτά τοξωτό σχήμα, χαρίζοντας μια διαφορετική αρχιτεκτονική γραμμή. Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο μοντέλο, καθώς μπορεί είτε να τοποθετηθεί σε ήδη υπάρχουσα κατασκευή (μεταλλικό, ξύλινο, τσιμεντένιο ή άλλου είδους σκελετό), είτε η ίδια να αποτελέσει τον σκελετό που θα στηρίξει την όλη κατασκευή.

 

Space

Πέργκολα τύπου Space

 

Μοντέρνα αισθητική και απαράμιλλη εργονομία. Αυτό που το ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους τύπους πέργκολας είναι ο αυτοφερόμενος σκελετός του που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, καθιστώντας το ιδανικό για κήπους, αυλές ή χώρους που η θέα του τοπίου παίζει πρωταρχικό ρόλο. Το σύστημα αποτελείται από κολώνες αλουμινίου, οι οποίες πέραν της στήριξης της κατασκευής, παίζουν τον ρόλο των απορροών για την αποστράγγιση των υδάτων. Περιμετρικά το σύστημα διαθέτει υδρορροή αλουμινίου, η οποία εξασφαλίζει την στεγανότητα της κατασκευής. Επίσης, οι περιμετρικές μετώπες αλουμινίου καλύπτουν την πέργκολα, προσφέροντας συμπαγή εικόνα και μοντέρνα αισθητική στην κατασκευή.

 

Grande Q

Πέργκολα τύπου Grande Q

 

Ένα εξαιρετικά στιβαρό, βαρέως τύπου μοντέλο. Προστατεύει απόλυτα από όλες τις καιρικές συνθήκες. Κατασκευή εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο με εξαρτήματα συναρμογής INOX.

 

Flexxy

Πέργκολα τύπου Flexxy

 

Η εφαρμογή της πέργκολας μπορεί να γίνει με τρείς τρόπους, είτε επάνω σε μπροστινό στηθαίο με κολώνες αλουμινίου, είτε με ειδικούς συνδέσμους που ενώνουν τους πλαϊνούς οδηγούς με τις κολώνες αλουμινίου, είτε κρεμαστή με ντίζες ή λάμες αντιστήριξης. Εναρμονίζεται άψογα με την υπάρχουσα κατασκευή, χωρίς να προσβάλλει την αρχιτεκτονική της.

 

Classic

Πέργκολα τύπου Classic

 

Προϋποθέτει την ύπαρξη κατασκευής (μεταλλικό, ξύλινο, τσιμεντένιο ή άλλου είδους σκελετό), πάνω στην οποία θα στηριχτούν οι πλαϊνοί οδηγοί που μεταδίδουν την κίνηση του υφάσματος. Προστατεύει απόλυτα από όλες τις καιρικές συνθήκες.Η κατασκευή είναι εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο με εξαρτήματα συναρμογής INOX.

 

 

 

 

Πρόσθετα συστήματα

Όλοι οι τύποι πέργκολας συνοδεύονται από μεγάλη ποικιλία προαιρετικού εξοπλισμού, όπως σύστημα υδρορροής-απορροών αλουμινίου, σύστημα φωτισμού LED, προφίλ αλουμινίου balloon για διακοσμητικό πανί τύπου Roman, προφίλ αλουμινίου στεγανοποίησης οδηγού, βουρτσάκι οδηγού, σκέπαστρο προστασίας, μοτέρ με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, κ.α.