Επισκευή - Κατασκευή Επίπλων

Έπιπλα | Κατασκευή & Επισκευή

  

Μέτρηση χώρου
Ερχόμαστε στο χώρο σας έτσι ώστε να αποτυπώσουμε τις ακριβείς διαστάσεις του και να συζητήσουμε μαζί σας για αυτό που θέλετε να υλοποιήσουμε. Πάνω στις δικές σας κατευθύνσεις θα βασιστούμε αργότερα για τον σχεδιασμό.

 

 

Σχεδιασμός
Βασιζόμενοι στις πληροφορίες που μας έχετε δώσει και στην εμπειρία μας στους εσωτερικούς χώρους σχεδιάζουμε λύσεις ειδικά για εσάς. Ο σχεδιασμός γίνεται με τρισδιάστατα σχέδια και περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες συναντήσεις στον χώρο μας, ανάλογα με την κλίμακα του έργου.

 

 

Κατασκευή
Η κατασκευή γίνεται βασισμένη στη σχεδιαστική λύση την οποία έχετε καταλήξει. Τα έπιπλα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου μέσα στο εργαστήριό μας και σας παρέχουμε την δυνατότητα να μας επισκεφθείτε για επίβλεψη του έργου σε ένα ,προεπιλεγμένο, κομβικό στάδιο της παραγωγής.

 

 

Παράδοση-Τοποθέτηση
Αναλαμβάνουμε την παράδοση και την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των παραγγελθέντων επίπλων στον χώρο σας. Η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνεται από το ειδικευμένο συνεργείο μας έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα έπιπλα θα φτάσουν και θα τοποθετηθούν ανέπαφα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

  ή  

 

Επισκευή

Έχετε ντυμένα έπιπλα που δε θέλετε να αποχωριστείτε; Αλλάξτε τους την ταπετσαρία και χαρείτε τα ξανά. Τα έπιπλα σας χρειάζονται φρεσκάρισμα λούστρου ή και κόλλημα? Θέλετε να επιδιορθώσετε τις γρατσουνιές εύκολα και γρήγορα?
Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των ξύλινων ή ντυμένων επίπλων σας χωρίς κόπο με ελάχιστο κόστος.